lundi 30 janvier 2012

er zijn altijd genoeg klusjes te doen .... soms denken we dat de mas weer helemaal op orde is voor aankomend seizoen maar als we dan samen met een kopje koffie gaan zitten en bedenken wat er allemaal nog gedaan zou kunnen worden dan hebben we een lijst van hier tot .............. één van de dingen die op ons lijstje staat is het plafond in de salon af te werken met gipsplaten, natuurlijk niet een echte leuke klus, maar ja het leven kan ook niet alleen maar uit leuke klussen bestaan toch ??

Vanochtend is Leo op pad geweest met onze buurman Eddy, die heeft namelijk een auto met trekhaak en aanhanger. Samen hebben ze gipsplaten gekocht voor het plafond in de salon. Toen de heren op pad waren en nadat ik de emails beantwoord had heb ik kamer Magnolia voorzien van een nieuwe kleur plint - dat is natuurlijk weer een heel ander verhaal en om het kort te houden - ik ben er qua kleur niet tevreden over :( - dus dat wordt opnieuw beginnen (gelukkig is het maar een plint van zo'n 30 cm hoog).

's Middags zijn we samen begonnen met het plafond, het klinkt raar maar het is toch wel een leuke klus om samen te doen, het moet namelijk wel goed passen tussen die balken die voorzien zijn van knoesten, hobbels en bobbels. Het eerste gedeelte is gedaan, morgen op naar het tweede, ze geven voor hier sneeuw op dus doen wij lekker het openhaardje aan, muziekje erbij en werken maar !!







Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire